Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Aggódjak a szemnyomás miatt?...

Aggódjak a szemnyomás miatt? Soha nem volt vele baj, tavaly többször nézték, mindig rendben volt, három hónapja is 14/15 volt, most pár napja meg 20/20.

Figyelt kérdés
Kötőhártyagyulladás miatt mentem szemészhez, most az asszisztens megmérte, mielőtt a doki beért volna, ő azt mondta, rendben van. Érintétes tonométerrel mérte, ugyanezzel mérték 3 hónapja is, de más asszisztens. A doki szerintem nem is látta az értéket, én is a leleten vettem észre, és megijesztett, hogy ekkorát nőtt. Ha számít, reggel volt, menstruáció előtt vagyok, és ilyenkor több vizet tart vissza a szervezetem, illetve emiatt meg a front miatt szétszakad a fejem alapból is, és lefele néztem viszonylag sokáig a laptopra az ölemben a mérés előtt. Illetve nagyon nem szeretem, ha a szememhez nyúlnak, bestresszeltem a mérés előtt is.
márc. 30. 12:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A frontra gondolok, hogy úgy megviselt, mint még soha, napok óta szétszakad a fejem-
ápr. 1. 20:41
 12/13 A kérdező kommentje:
Meg az se volt szimpi, hogy az asszisztens mindkét szememet ugyanazzal a tamponnal vagy mivel mérte, kicsit paráztam, nem viszi-e így át a gyulladásos bacikat, még szemcseppentővel sem jó elvileg, ha hozzáérek és pingpongozok a bacikkal
ápr. 1. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát ha visszamész kontrollra, utána menj el máshoz is szemnyomást nézetni, elég gáz ez az asszisztens.
ápr. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!