Egy multifokális szemüveg megszokása kb. mennyi időbe telik?
Lassan 1 hete viselem az alábbi szemüveget:
R:+7,0D -2,5D cyl 0' / +6,5D -1,0D cyl 45'
Nagyon kényelmetlen a viselése. Nem a szemüveg keretre értem, hanem a lencsékre. Kegyetlenül húzza a szemem, a lencsék szélén életeln, homályos a kép stb.
Szemorvos vizsgálta be a szemem állami kórházban. Elképzelhető, hogy valamit elrontottak a szemüveg lecsék készítése során? Van egy majdnem 20 éves szemüvegem, azt a kezdetektől fogva nagyon kényelmes volt viselni. Feltettem, és nem szédültem benne, nem volt homályos semmi, nem húzta a szememe, fejem stb. Ezt az űj szemüveget egy kínszenvedés viselni.
Mit lehet elrontani egy szemüveglencse gyártása során?
Van különbség abban, hogy ki gyártja a szemüveglencsét Essilor, Zeiss, Hoya stb.?
Előre is köszönöm, hogyha valaki tud nekem használható információval, segítséggel szolgálni. Hihetetlen nagy a fejetlenség és a hozzá nem értés a szemüveg készítés területen is.
"Hihetetlen nagy a fejetlenség és a hozzá nem értés a szemüveg készítés területen is.
Semmi fejetlenség és hozzá nem értés nincs a készítés területén. A hiba a te készülékedben van. A multifokalis lencsét nem mindenki birja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!