Szaruhártya gyulladásom van, ápolási osztályon dolgozom. Kell tartanom tőle, hogy a munkahelyen a sérült szemem fogékonyabb a fertőztésekre?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam szemészeten, kaptam cseppet és kenőcsöt amit használok is. Holnap már mennem kell dolgozni, de eléggé féltem a szememet. Arra gondoltam letapasztom, mivel azért egy ilyen munkahelyen sokminden van a levegőben, plusz széklet-vizelet…
Szükséges lehet ez, vagy én aggódom túl és bolondnak néznének?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2024. márc. 12. 16:38
11/11 Greenbeate válasza:
Akkor szerintem megegyező a probléma nekem is ugyan ez van se vírus se bakteriális... inkább kontaklencse miatt az orvos szerint is. Gyógyulás után vissza tehetted a kontaklencsét? De akkor még nekem van idő most tartok a 10. napnál de már csak a beszűrödés ami látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!