Miért látok így jobban ?
Tompa látásom van 15 és 20%os
Kész lett az új szemüvegem hasonló mint az előzö nagyjából
Hülyeségből ki probáltam fel venni egyszerre a két szemüveget ahhoz képest amennyire élesen láttam így szemüvegben kb olyan mint szemüveg és anélküli látásom különbsége volt
Szemészeten azt mondták ennél jobb lencsét nem tudnak csinálni mert igy is nagyon erős már jobbat nem tudnak kihozni belöle
Akkor ez igy mégsem igaz ? vagy egészségtelen lenne a szemnek egy ilyen lencse ?
Tompalátáskor kompromisszumot kell kötni a korrekcióban a két szem közti látáséleségbeli különbség miatt. Egy jó hírem van, ha rendszeresen hordod, akkor javulhat valamennyire.
Gyakorló rövidlátóként meg annyit tehetek hozzá, hogy nem mindig az a jó szemüveg, amivel úgy látsz mint egy távcsővel, mert az pl engem félközelre nagyon fáraszt.
Aki meg fiatal, annak hozzászokik / hozzáromlik a szeme, és nagyon meg kell emelni a dioptriákat 21 éves korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!