Távolra nem láttam jól és kaptam egy +0,75-ös szemüveget de a probléma nem oldódott meg mivel, hogy távolra ugyan úgy nem látok sőt meg talán szemüveg nélkül jobban látok, hogy van ez?
Figyelt kérdés
Két szemészeten is voltam és mindkettő +os szemüveget irt ki illetve mindkettő megállapította az enyhe kancsalságot, én azért mentem szemeszetre mert tavolra romlott a szemem, nem vészesen de zavart ezért el mentem. Annyit meg hozza tennék, hogy az egyik helyen +0,25 öt irt ki az Orvos a másik helyen pedig 0,75 öt.2022. dec. 16. 21:38
1/5 anonim válasza:
Ha a kapott szemüveg nem jó, vissza kell menni, ahol csinálták.
Ne nyugodj bele, hogy nem érzel javulást a szemüveg használatától.
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok szemorvos, de tudtommal ha közelre jól lát az ember és távolra homályosan, azt mínuszos szemüveggel lehet korrigálni.
Már csak azért, mert húsz éve mínuszos szemüvegem van.
3/5 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ha távolra nem látsz jól, akkor miért pluszos szemüveget kaptál ?!
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem én sem viszont mind két szemésznek mondtam, hogy tavolra nem látok jól… De lehetséges, hogy a kancsalsag miatt kellett +os? Illetve valamit mondott mindkettő, hogy ne kelljen annyit erőltetni es nem fog így fájni a fejem sem minden nap.
2022. dec. 16. 22:56
5/5 anonim válasza:
Ha pluszost adtak, akkor közelre nem látsz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!