Hova mehetek szemfájdalommal, ha a szemészetre nem tudnak időpontot adni? A háziorvoshoz érdemes elmenni?
Kb. másfél hete kezdett nagyon fájni a bal szemem. Nem szúró-égető fájdalom, mint amikor elfárad, inkább olyan, mint amikor be van gyulladva valami. De nem piros, nem könnyezik. Eleinte látászavarok is társultak hozzá, nehezebben fókuszált, mint a másik szemem, a látótér szélén homályos foltok látszottak, fényérzékenység, esténként statikus látás. A látászavarok kb. 4 nap múlva elmúltak, de a fájdalom nem enyhült. Most már a szemem mögött, körül is eléggé fáj. A szemészetre nem tudtak időpontot adni.
Háziorvos tud ezzel kezdeni valamit?
9 és 10 vagyok
A szakrendelő szemészetén, soron kívül fogadtak, amikor üvegszilánk került a szemembe.
Az orr-, fül-, gégészeten vártam, míg sorra kerültem, amikor nagyon fájt a torkom, és a háziorvos oda küldött.
Nem tudom, hová jársz, de elég hihetetlen, hogy akut problémával bárhol is hónapokat kellene várni. Ez akár a szemed világába kerülhet.
Az az érzésem, hogy kifogásokat keresel, nem megoldást.
#13 Köszi, megpróbálom így!
#14 Érezd akkor ezt, bocsi, de különösebben nem izgat az érzelmi világod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!