Hogyan kell mennem látás vizsgálatra?
Szemüveg. Vizsgálat előtt egy napig nem is kéne lencsét hordani. Nekem legalább is mindig ezt mondják.
(Van benne ráció, mert jobban látok, ha a szemüvegemet azután teszem fel, hogy egész nap lencse volt benn.)
3.
A való életben is azután fogja feltenni és nem fog 1 napokat vakoskodni. Mi értelme a vizsgálatra más állapotban odaállítani, mint a való életben?
4, nekem orvosok, optikusok, "kontaktológusok" mind ezt mondták, mikor mentem vizsgálatra.
A szemüvege is lehet pont azért gyenge, mert jobban lát a vizsgálaton, ha előtte lencse volt a szemében. Így gyengébb szemüveget kap, mert jobban lát, de egy kicsivel erősebb kéne.
5.
Miért látna jobban, ha előtte lencse volt a szemében? Inkább még kicsit rosszabbul is.
6, magamról írtam, hogy én ha elmegyek itthonról lencsében, hazajövök, és átveszem a szemüvegemet sokkal élesebben látok, mintha reggel a szemüvegemet venném fel alapból.
De erről már panaszkodtam dokinak is, hogy mindig úgy akarok látni szemüvegben, mint ahogy lencseviselés után, mert képzelje, sokkal jobban látok. Erre csak annyit mondott unottan, hogy "ez elég nyilvánvaló".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!