Normális ha távollátó kontaktlencsével közelre nem látok élesen? Bővebben lent
Távolra nem látok jól, -1.25-ös szemüveget hordok, mindkét lencse -1.25-ös. 2 napja voltam a Vision Expressben ahol szemvizsgálat után vettem -1.25-ös napi lencséket. Ott fel is helyeztük, megmutatták, hogy kell, akkor nem volt gond. Tegnap otthon is felhelyeztem egy pár lencsét, úgy, ahogy mutatták, távolra jól, élesen látok vele, viszont közelre homályos. Ha pl a telefont nézem, akkor a billentyűzeten a gombok nem élesek. Közelre lencse nélkül élesen látok, nem volt gond ezzel korábban sem. Ha felhelyezem a lencséket, akkor mintha nem lenne tiszta a közelre látás. A lencsét már próbáltam megigazítani, de nem segített. Szemcseppet is használtam felhelyezés előtt és után is. Ha kinyit az üzlet őket is felkeresem, csak kíváncsi vagyok, hogy valaki volt e már így.
Válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!