Nagyon meg vagyok ijedve, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Vasárnap valahogyan megdörzsöltem a baj szemem, ami utána szúrt, elmentem az ügyeletre, valami hámhiányt mondott az orvos. Szemcseppet és gélt kaptam. Ma visszamentem a szemészetre amiért lecsesztek hogy csak panasz esetén menjek (én ellenőriztetni szerettem volna) megvizsgálták, állitólag nagyon váladékozik az a szem, illetve több ponton festődés látható ami összemosódik, és azt mondta lehet hogy herpesz. De amúgy nem fáj nem viszket stb, csak az orvos szerint nem néz ki valami jól.van e okom félni? Kórházba kell feküdnöm Jan 22-én egyéb okból. Ugye nem vesztem el a látásom és nem lesz műtét? És miért emelte fel az orvos a hangját ha panasz nélkül is lehet valaki beteg?jan. 3. 16:09
1/2 anonim válasza:
a stressz is ront a látáson. ne izgulj. használd amit adtak.
meleg vizes borogatással nyugtasd a szemeidet.
2/2 anonim válasza:
Hogy vagy, kerdezo?
Keress masik szemorvost! Sokszor meg egy optikus is - megfelelo felszerelessel - tud jo diagnozist adni (aki kepes a retina stb gepi vizsgalatra), bar az optikusnak nem tudom, milyen receptirasi joga van a szemuvegen kivul. Viszont lehet, hogy nem lesz merges rad, amiert hozza fordulsz. Mindenkeppen keress masik szemorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!