Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nagyon meg vagyok ijedve, mit...

Nagyon meg vagyok ijedve, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Vasárnap valahogyan megdörzsöltem a baj szemem, ami utána szúrt, elmentem az ügyeletre, valami hámhiányt mondott az orvos. Szemcseppet és gélt kaptam. Ma visszamentem a szemészetre amiért lecsesztek hogy csak panasz esetén menjek (én ellenőriztetni szerettem volna) megvizsgálták, állitólag nagyon váladékozik az a szem, illetve több ponton festődés látható ami összemosódik, és azt mondta lehet hogy herpesz. De amúgy nem fáj nem viszket stb, csak az orvos szerint nem néz ki valami jól.van e okom félni? Kórházba kell feküdnöm Jan 22-én egyéb okból. Ugye nem vesztem el a látásom és nem lesz műtét? És miért emelte fel az orvos a hangját ha panasz nélkül is lehet valaki beteg?
jan. 3. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

a stressz is ront a látáson. ne izgulj. használd amit adtak.

meleg vizes borogatással nyugtasd a szemeidet.

jan. 12. 23:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, kerdezo?

Keress masik szemorvost! Sokszor meg egy optikus is - megfelelo felszerelessel - tud jo diagnozist adni (aki kepes a retina stb gepi vizsgalatra), bar az optikusnak nem tudom, milyen receptirasi joga van a szemuvegen kivul. Viszont lehet, hogy nem lesz merges rad, amiert hozza fordulsz. Mindenkeppen keress masik szemorvost.

jan. 16. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!