Lensmartról lehet cilinderes szemüveget is rendelni?
Nagyon felkapott lett most ez az oldal, mert elég jó áron lehet szemüveget venni.Hát megnéztem én is, dioptriát meg tudod adni, meg h ilyen-olyan fokális legyen, kékfény szűrős meg minden.., de azt nem tudom h miújság a cilinderrel.
Valaki esetleg okosabb a témába?
Szia! Igen, lehet. Megadhatsz kb. minden létező adatot a lencsével kapcsolatban. Illetve konkretan a szemészeti leletedet fel tudod
tolteni és azalapján megcsinálják. Én rendeltem 2 db dioptriás cilinderes szemüveget szállítással együtt 12 ezer forintért. Január első hetében fog megérkezni, szívesen kifejtem majd a véleményem róla.
Kedves válaszoló!
Rendelnék én is most onnan.
Beváltak a szemüvegek?
én eddig csak a zenni-től rendeltem, de nagyon elment a kedvem tőlük mióta a 2 utoljára rendelt szemüvegnél össze-vissza álltak az orr támaszok és nem is lehetett normálisan beállítani sehogy sem, hogy teljesen egyenesen álljon a fejemen a keret. ez főleg cilinderes lencsénél lenne nagyon fontos.
amúgy főleg progresszív vagyis multifokális lencséknél éri meg nagyon kintről rendelni, mert töredékébe kerül mint nálunk. persze gondolom a minőség sem ugyanaz valószínűleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!