Hol lehet Kecskeméten normális szemvizsgálatot csináltatni?
voltam egy helyen azt mondták az egyik szememre hogy teljesen jó a másik meg -0,5ös és hogy erre szemüveget ajánlanak és mivel utálom a szemüveget nekem nem is áll jól elmentünk egy másik helyre ahol szintén bemérték a szemem (ez 2 héttel később volt) és az egyik +1,00 a másik meg -0,75 a görbület egyik szememre 8,4 a másik 8,5 jó használtam rendesen a lencsét fél éves kontrollra mentem vissza (és éreztem is hogy változott valamit a szemem) ugyan arra a helyre de másik doki volt és az adataim -1,75 , +1,00 a görbület 8,5 mindkét szememre ebbe annyi az érdekes hogy a +1,00esnél az utolsó 2 sort nem tudtam elolvasni (lencsével kellett mennem) de azért 1,00es maradt az a szemem azt meg nem akarom el hinni hogy 1 egésszel romlott volna a szemem és csak az egyik szemem normális k.lencse használat mellett teljes elborult már az agyam szóval valami megbízható helyet tudnátok ajánlani?
nagyon köszi a válaszokat előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!