Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miert fáj a szemem ha oldalra...

Miert fáj a szemem ha oldalra nezek?

Figyelt kérdés
Tegnap este éreztem hogy ha hirtelen oldalra nezek a szemem kicsit fáj, bele nylal egykicsit a fájdalom. azt gondoltam biztos megerőltettem, de most reggelre is ugyanaz az a érzes. vajon mi lehet a problema nektek is volt már ilyen? menjek orvoshoz?

2023. szept. 12. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen semmibol jovo eros szemfajdalmam nekem az elso covid vakcina utan volt, es iden pont azert teszteltem magam, mikor ez az erzes gyanus volt.

Nem azt mondom, hogy okvetlenul. De nekem ez a soha nem tapasztalt szemizom fajdalom volt, pozitiv lett a teszt. Laz es faradsag lett, semmi komoly.

Ha nem covid es nem mulik el, akkor a szemem megnezetnem.

2023. szept. 12. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:
En meg covidos nem voltam es vakcinam sincs akkor varok par napot hatha elmulik
2023. szept. 12. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak olyan apró vírusfertőzések, amik ilyen ideggyulladást okoznak, pár nap alatt elmúlik.
2023. szept. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!