Fáj a szemgolyóm amikor jobbra nézek!Okozhatja pl.klima?
Nálam szemszárazság és (akkor még kezdődő) kötőhártyagyulladás okozta, hogy fájt fel, oldalra nézni stb. Műkönnyet próbáld ki, képernyőzést csökkentsd, jó lenne ha mielőbb
eljutnál szemeszetre. Okozhatja akár a klíma, ha sok időt töltök klímás helyen, nekem teljes felsőlégúti gyulladásom lesz, ami rá szokott húzódni a szemre is. Nekem mondjuk eléggé le van robbanva az immunrendszerem.
Okozhatja betegség is. De van aki érzékeny a klímára. Nekem egyszer a fél oldalam elkezdett fájni tőle, befejeztem a klímázást és gyorsan elmúlt.
Ezért ha nincs pusztító meleg, akkor csak a szobaventilátort használom, ami elég erős és halk hogy elviselhetővé tegye a meleget és csak a töredékét fogyasztja a klíma fogyasztásának. Még télen is ventilátorozok alacsony fokozaton, segít a hő elosztásában és a légmozgás szárítja a falakat, kisebb az esélye a penészedésnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!