Szemüveges leszek, és kellene elképzelésemnek lenni, hogy miylen stílusú szemüveget szeretnék, hol találok ilyen oldalakat?
esetleg nem próbáltad, hogy bemész az üzletbe, ahol vennéd a szemcsit és felpróbálsz több keretet, hogy lásd melyik áll jobban?
lehet úgy jobb lenne, mint így vaktában a neten.
az első vagyok.
én is szemüveges vagyok, és úgy próbálgattam mindig. most pedig már tudom, hogy melyik áll jól, és ehhez hasonlót választok én is, csak más színben/mintában.
így nem lehet szemüveget választani. én már az ötödiket koptatom, van tapasztalatom. be kell menni egy nagy optikába és próbálni sok-sok szemüveget. majd meglátod nagyjából 20 felpróbáltból 1 lesz jó, amire azt mondod, hogy tetszik, jól passzol, kényelmes és jól is áll. kép alapján nem lehet választani. nekem pl nagyon teteszenek azok a keretek amik vékony fekete műanyagból készültek, de rajtam mind borzalmasan áll. meg még sok más is nagyon tetszik, de magamon csak azt bírom elviselni, aminek elöl a kerete átlátszó műanyag.
megmondod az optikában, hogy először lesz szemüveged és sok stílust megnéznél magadon. felpróbálsz százat és rátalálsz a megfelelőre. és ne legyen ciki azt mondani még 99db keret után sem, hogy ez sem tetszik, hiszen az a fejden van minden nap, tökéletesnek kell lennie.
Szia!
Most találtam egy oldalt, ahová fel tudsz tölteni képet és próbálhatsz kereteket. Írd be a google-ba hogy szemüvegkeretek és azt hiszem az első volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!