Optikában a szemvizsgálatra azt írták, hogy min. 1 napig ne hordjunk előtte kontaktlencsét. Az megoldható, hogy a vizsgálat után mosdóban visszategyem a lencsét?
Szemüveget szeretnék választani a vizsgálat után, amit nyilván látni is szeretnék, hogy hogy áll rajtam:D
Illetve valakinek van mostanában tapasztalata, hogy mennyibe kerül egy szemüvegkeret+lencse? Max 25 ezret szánnek keretre.
Vizsgálat után visszateheted a lencsét.
Hát attól függ milyen lencse kell neked. Nekem 115000 ft volt a szemüvegem, de ez az ár lehetett volna kb. 75000 ft, ha nem kérek rá fényre sötétedőt.
De egy sima, egyszerű műanyag keret már kapható 10000 Ft-tól is, ha szerencséd van/akció van. Viszont én azt javaslom, ha állandóan szemüveget hordasz, akkor inkább legyen drágább és tartosabb, ha csak lencsét hordasz, akkor gazdaságosabb számodra az olcsóbbak is.
Én a szemüvegek.hu-n nézelődtem, ott többet is találtam 20-25k között ami tetszene
Ilyen extrák nekem nem szükségesek, hogy fényre sötétedős stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!