Betegség lehet vagy csak a stressz okozza?
Nagyon erős migrénes vagyok. Január végén kétszer is aurás migrénem volt. Azóta folyamatos vibrálásokat látok, valamint hullámokat, amit pontosan a víz hullámzásához tudok hasonlítani. Mindkét szememmel középen látom ezeket és folyamatosan mozognak.
Alapvetően vannak uszkáló homályaim a szememben, de erre még rájön ez a vibráló hullám is.
Nagyon sok vizsgálaton túlvagyok már. Voltam laborvizsgálaton, neurológusnál, MR-en, szemészeten, EEG-n, valamint pszichológusnál is jártam. A vizsgálatokon nem találtak semmit. Valamint sem a pszichológus, sem pedig az orvosok nem tudták megmondani hogy mi lehet ez vagy mi okozhatja.
Tervezek elmenni másik szemorvoshoz is, de kétlem hogy ennyi vizsgálat után találnának barmit is.
Borzasztóan zavar, hogy így látok. Eljutottam sajnos odáig, hogy nem nagyon merek egyedül kimenni az utcára.
Találkozott már valaki ilyennel?
Mitől lehet ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!