Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencsések, ti is...

Kontaktlencsések, ti is szemüveget hordotok számítógépezés közben?

Figyelt kérdés

Pár napja kaptam meg a kontaktlencséimet, azelőtt 4 évig szemüveget hordtam. Most -3.75 dioptriájú mindkét szemem.

Eddig minden rendben volt a lencsékkel, viszont amikor számítógépezek, egy picit homályosan látok vele, és olyan furcsa, de amikor elmegyek a gép elől, minden újra oké.

Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezzel ti is így vagytok, vagy valami baj van a szememmel? Egyébként mondta a szemész, hogy nem ajánlja az állandó kontaktlencsét, de a számítógép használata közbeni viselésről nem mondott semmit.

15/L

2010. okt. 9. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A gép előtt ülve sokkal kevesebbet pislogsz és kiszárad a lencséd. Figyelj jobban magadra! Én egész nap lencsét hordok, a gép előtt is.
2010. okt. 9. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs semmi vele, ilyen csak ritkábban fordul elő, pedig gépezni is lencsében szoktam.

17/F

2010. okt. 9. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Néha nekem is kiszárad a szemem meg homályosan látok vele, van mikor benedvesítem egy kicsit (bevizezem az ujjam és megmozgatom). Utána jó szokott lenni.

Jó lenne gépezés közbe szemüveget hordani, de sajnos nekem nincs, csak lencsém.

2010. okt. 9. 18:17
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Kedves első, én nem igazán tudom figyelni a gép előtt, hogy mennyit pislogok.

A cseppek segítenének?

2010. okt. 9. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szemüvegre szoktam cserélni, mert idegesít, ahogy homályos.
2010. okt. 11. 21:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül így ezzel. :D De amúgy csütörtökön megyek vissza a szemészetre, hogy kérdezzük meg.
2010. okt. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!