Kontaktlencsések, ti is szemüveget hordotok számítógépezés közben?
Pár napja kaptam meg a kontaktlencséimet, azelőtt 4 évig szemüveget hordtam. Most -3.75 dioptriájú mindkét szemem.
Eddig minden rendben volt a lencsékkel, viszont amikor számítógépezek, egy picit homályosan látok vele, és olyan furcsa, de amikor elmegyek a gép elől, minden újra oké.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ezzel ti is így vagytok, vagy valami baj van a szememmel? Egyébként mondta a szemész, hogy nem ajánlja az állandó kontaktlencsét, de a számítógép használata közbeni viselésről nem mondott semmit.
15/L
Nekem nincs semmi vele, ilyen csak ritkábban fordul elő, pedig gépezni is lencsében szoktam.
17/F
Néha nekem is kiszárad a szemem meg homályosan látok vele, van mikor benedvesítem egy kicsit (bevizezem az ujjam és megmozgatom). Utána jó szokott lenni.
Jó lenne gépezés közbe szemüveget hordani, de sajnos nekem nincs, csak lencsém.
Köszi a válaszokat!
Kedves első, én nem igazán tudom figyelni a gép előtt, hogy mennyit pislogok.
A cseppek segítenének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!