Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Rendeljem meg a kontaklencset?

Rendeljem meg a kontaklencset?

Figyelt kérdés

A görbületem 8,6, a másik értéke a szememnek 14. Viszont alig találok ilyen méretű lencsét a neten. Eddig havi lencsét hordtam, és az utolsó adagom 14,2 mm-es volt. Nem azt mondom, hogy rossz volt, de nem minden pillanatban volt kényelmes.

Most napi lencsere szeretnek váltani. Itt viszont egyáltalán nem találtam megfelelő típust, illetve ami számomra tetszene az is 14,2 mm.

Úgy gondolom, ezt rendelem. Nem fogom minden nap hordani a lencsét amúgy sem, azért us veszek most napit. Így talán meg kevésbé jönne ki a “kényelmetlenség”. Viszont járhat ez bármilyen karos következménnyel? Vagy mit csináljak? Vélemény? A havinál is néha éreztem rossznak, de meg anno volt egy szemgyulladasom, es az miatt is lehetett a kellemetlenség szerintem, a jó méretnel is volt egy pici. Ezért nem tulajdonitottam nagy jelentőséget neki. Csak bajom ne legyen. Tanácsokat elfogadok szívesen! Köszönöm!

2023. ápr. 10. 00:21
 1/1 anonim ***** válasza:
59%
Nem tesz jót a szemednek. Pontos méretet vegyél.
2023. ápr. 10. 00:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!