Szemembe fújtam a légfrissítőt, lehet belőle baj?
Air Wick Mulled Wine, az utántöltős. Fáradt vagyok már nagyon, kimentem WC-re, használtam, de nem figyeltem a fáradtságtól, hogy merre fújom, és sikerült a szemembe fújni. Azonnal becsuktam a szemem reflexszerűen, sok nem kerülhetett bele. Nem éreztem semmi fájdalmat, ki is tudtam nyitni, de ettől függetlenül 3-4 percen át azért próbáltam kimosni. Most úgy érzem, enyhén csíp, de normálisan látok és nem is piros, lehet a víz és a mosás jobban csípi... Nem magyar a leírás, így rákerestem, ennyit ír: "SZEMBE KERÜLVE: néhány percen át alaposan öblögesse ki vízzel. Vegye ki a kontaktlencséjét, ha van és ha könnyen ki tudja venni. Folytassa az öblögetést. Az illatokra túlérzékeny emberek óvatosan használják ezt a terméket.".
Többször sikerült már hasonló dolgokat összehozni, pl.: hajlakk került többször a szemembe, de azzal sosem volt gond, egyszer viszont parfüm ment bele, na akkor is mostam pár percen át, és utána csípett az is kb. 2-3 órán át enyhén majd el is múlt.
Elég az, ha kimostam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!