Ez szerintetek pontosan mi lehet?
Bal felső szehejamnál(szempillatol távolabb) van egy borsnyi elváltozás/duzzanat.
Kívülről semmi különös csak a duzzanat, bőrszínű(nem üt el), esetleg néha pirosas kicsit.
Mivel csak borsnyi normál helyzetben nem feltűnő.
Belülről egy fehér folt körülötte piros udvarszerű hasonló a kinézete mint egy aftának de talán egy gombostűfejnyi ha van a mérete.Befelé nem domborodik csak kifelé.
Nem húzódik nem nyom, néha faj egy kicsit, elég kemény tapintatú.
Voltam szemészeten vele megnézte a doki de konkrétat nem mondott felírt egy szem cseppet és egy árpa műtét javaslatot de hogy mi ez pontosan azt nem mondta.
Volt már árpám ennél a szememnél az egyértelmű volt és el is múlott.
Ez már legalább 3 hónaptól megvan de lehet hogy előtte is volt csak most vettem észre.
Kívül nem de belül mintha kicsit nőtt volna a fehér folt mióta figyelem.
Talán a szem csepp használata óta nem növekedett.
“Arpa mutetet javasolt”.
Azert, mert ez árpa...:D
Hat nezd, nekem is van neha-neha arpam, de el szokott mulni kb 1 het alatt, szinte magatol.
Ha neked mutetet javasoltak, akkor az ott mar komolyabb szint lehet, szoval hogy mit csinalj most, passz.
Gondolom csak vissza kell menned az orvoshoz x ido mulva, hogy hatott-e a szemcsepp, nem?
Bevallom őszintén én félek a műtéttől.
Hát vissza nem kell mennem, megvan a telefonszám amin és a javaslattal kérhetek a műtétre időpontot.
Nyilvan, mindenki fel a mutettol szerintem, nincs a Foldon olyan ember, aki szivesen menne, elhiheted :D
Mindenkeppen kerj szerintem masodvelemenyt egy masik orvostol is. Hatha o mast mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!