Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Egyik szemben (vagy szem...

Egyik szemben (vagy szem mögötti) nyomás, nyilalás milyen betegségre utalhat ?

Figyelt kérdés
Már kb fél éve érzem, hogy a jobb szemem mögött néha szúr egy pontban, belenyilal, nem érzem folyamatosan, csak ha elkezdődik, akkor pár napig fáj. Pihenésre enyhül, bizonyos mozgásra intenzivebben fáj. Valamikor érzem, mintha ez a nyomás a fejem tetejére menne ki, szinte ott is van egy pont, amit ha megnyomok, fáj. A hátam is elég gyakran fáj, néha van olyan érzésem, hogy a szemben érzett nyomás összefügghet a hátfájással, de vannak olyan napok, amikor csak a szemem fáj, hátam nem. Két hónapja voltam ezzel a panasszal szemorvosnál egy alapos vizsgálaton, azt mondta, hogy a szememmel minden a legnagyobb rendben, hogy valószinu hogy ez neurologiai gond. Voltam általános vérképen, ott is minden OK, a dokinak emlitettem ezt a szemfájást, nem csinált belole nagy gondot, azt mondta kenjem a hátam Voltarennel es járjak masszasra. Szerintetek milyen betegség okozhatja ezt ? Menjek el neurologushoz ? Félek hogy végül kiderül, hogy agydaganatom van. Egyébként 170 magas vagyok és 68 kg, kis felesleg van rajtam, de a hátfájás azota van, amiota császárral szultem, nem tudom lehet e osszefuggés....
2023. febr. 18. 08:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ûdvözöllek! Ha rendszeresen fàj a szemed, és mégse talàltak semmit, akkor a sajàt érdekedben kellene csinàltattni egy TC vizsgàlatot.
2023. febr. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!