Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Az Netes Zoomvision és a...

Az Netes Zoomvision és a DualVision olcsó kb 2-5000 ft közötti állítható dioptriás szemüvegek nagyon gagyik vagy használhatóak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mint kiderült sajna szemüveget kell hordanom. Mert távolra sajna nem látok valami jól. Ami azt jelenti hogy -0,5 dioptriás szemüveget kell hordanom. Most abba nem akarok belemenni hogy tovább romlik e a szemem miatta vagy nem-e. Nekem a lényeg az hogy jól és tisztán lássak. Én arra gondoltam hogy veszek a netről ilyen állítható dioptriás szemüveget amíg nem tudok csináltatni szakorvossal. Ezek mennyire lehetnek jók? valamennyire megbizhatóak? Vagy ezek ilyen kamu szemüvegek? Nem végleges használatra lessz csak átmenetileg. Aki vett esetleg már és van tapasztalata ezekkel kapcsoaltban az legyen szíves megosztani hogy jobban képben legyek a dologgal. Köszönöm elöre is :).

#Zoomvision #Dualvision
2023. febr. 15. 16:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért ragaszkodsz ahhoz, hogy a neten csináltass? Bemész egy optikába, bemérik a szemed, kiválasztod a keretet, megrendeled a szemüveget, elkészítik és egy hét múlva már viheted is. Ennél egyszerűbb nincs is.

Nem kell semmilyen szakorvosra várni.

2023. febr. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!