A szemész megtudja mondani hanyas lencse kell úgy hogy nem olvasok?
Figyelt kérdés
Voltam szemeszeten es rendesen megmondta hogy hányas lencsevel kezdjem olvasni a táblát
Azt mondta egy negyed dioptriat javult az egyik szemem, mikor csak azzal olvastam lehet hogy enyhén tényleg jobb volt de nehéz volt eldonteni
De mikor mindkettővel néztem furcsa volt
Kb 7 évig hordtam ugyanazt a lencsét,végül maradtunk ugyanannal
2023. jan. 29. 19:49
1/15 A kérdező kommentje:
Mármint előtte beleneztem egy gépbe utána mondta meg
2023. jan. 29. 19:53
3/15 Ypszilon1980 válasza:
Hát elvileg a gép az jó ebben, de anno én is megnézettem optikai üzletben ezzel és szemüveg is lett belőle, teljesen más lett, mint amit szemészeten néztek, aztán nem is lett jó.
4/15 anonim válasza:
3 én is így jártam optikusnál. Sose ott nézessétek, csak szemésznél!
5/15 Ypszilon1980 válasza:
Ja, csak mivel ott inygenes volt a computeres szemvizsgálat, belementem, hogy oké, pedig vittem a papírt orvostól, de azt mondták az nem jó, csak amit az ő gépük mond.
6/15 anonim válasza:
5 ugyanez volt velem is és nem lett jó, így kiköveteltem, hogy ingyen megcsinálják a szemész általit. Nem jó a gépük mert homályos volt az a házikó amit nézni kell, egyszer se volt éles
7/15 anonim válasza:
*garanciával bocs, mert újra akarták fizettetni majdnem
8/15 Ypszilon1980 válasza:
Na igen, erre én is emlékszem, hogy az a házikó nekem sem volt éles egyszer sem, azt nem tudom az gond-e, de nekem az fura volt.
9/15 anonim válasza:
igen 8-as, az azt jelenti- ezt egy életre megtanultam- hogy rossz a gépük
10/15 anonim válasza:
6-os. Én ma megyek vissza, ugyanezzel a problémával.. félek, hogy nem fogják megcsinálni még egyszer. Ugyanis nekem az első szemüveg, amit felírtak az optikában, erős volt. Visszavittem, hogy túl erősnek érzem. 3 lencsét elém raktak még, akkor negyeddel gyengébb szemüveget kaptam, kicserélték a lencséket, így lett -1,25 meg -1 cilinderekkel, majd tegnap szemész orvosnál pedig kiderült, hogy -0,5 kell és nincs is cilinder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!