Észrevettem, hogy romlik a szemem, mitévő legyek?
Pár napja vettem észre, nem tudom elolvasni a termékeken az apróbetűs részt, meg távolabb kell tartanom. Ha közelítek a szememhez vele, elhomályosul.
Teljesen kétségbeestem, még csak 44 éves vagyok.
Ha elromlik a szemem és szemüveg kell, inkább öngyilkos leszek, mert úgy érzem najd magam mint egy selejtes.
1. műtét
2. lencse
3. szemüveg
4. leszarod
5. felvágod az ereidet
sok sikert!
3. Na ugyan miért! Mert valamilye sz.ar!
Spartában lehajigá?ták volna a Taigetoszról az ilyeneket, mert akkor még szemüveg se volt.
Nekem 22-23 éves koromig tűpontos látásom volt, aztán elkezdett romlani. Számítógépes munkám van, és fiatal korom óta a gép előtt ülök. Rögtön szemész, szemüveg megvolt, azóta -0.25-ről -1.0-re romlott már. Most lett új lencsém.
Többet kellene tornáztatnom és szemvitamint szednem pl. Ocutein Forte, de sajnos nem csinálom.
De kontakt lencsét is hordhatnék. Egyáltalán nem leszel selejtes, sőt ha a fejedhez illő jó keretet választasz, még előnyös is leszel. Aki szemüveges, az okosabbnak tűnik. :D
Spártában remélhetőleg azokat is lehajigálták volna a Taigetoszról, akik nem tudják a birtokos személyjelet helyesen leírni.
Amúgy mi a bánat van akkor, ha szemüveget kell viselni? Fiatalabb vagyok nálad és nő, mégis készíttettem szemüveget, amikor már szükségem volt rá, ugyanis LÁTNI AKAROK. Ha számodra ennél fontosabb az, hogy a saját fogalmaid szerint ne legyél "selejtes", akkor sok sikert az élethez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!