Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nem fogja eltorzítani a...

Nem fogja eltorzítani a szemeimet ez a vastag lencse?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most 3,5, ill. 3,75-ös szemöveglencséim vannak, vékonyítottak. De most újabb lencséim lesznek, szerintem kb. 4,5-esek... Nem fogj ez nagyon csúnyán torzítani a szemem? Vékonyítottak lesznek, de akkor is... Nagyon félek tőle. :(

15L

2010. okt. 1. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fogja. Hasonló van nekem is. Fölösleges ilyen butaságtól félni.
2010. okt. 1. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugodtam. Csak van egy lány a buszon, és neki nagyon csúnya a szeme a szemüvegtől. :S Láttam nélküle is, és úgy rendben van, de szemüveggel olyan golyószemei lesznek. :S
2010. okt. 1. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Valamivel nagyobbnak látszódnak majd a szemeid, de ne izgulj, nem lesz olyan csúnya, mint képzeled. Ha nagyon aggódsz, akkor váltsál kontaktlencsére, az nem nagyítja fel a szemet!
2010. okt. 1. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyobbnak? Kizárt! Esetleg kisebbnek. De ha vékonyított, akkor nem lesz csúnya. Minél jobban vékonyított, annál természetesebb a hatás.
2010. okt. 2. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
A pluszos lencsék nagyítanak, a mínuszosok kicsinyítenek. Ha elég erős a szemüveg, akkor innen lehet látni, hogy viselője rövid- vagy távollátó-e.
2010. okt. 3. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma voltunk vizsgálaton. Az egyik 4.75, a másik 4.50 lett. Lencsékkel még nem láttam persze. De egy év múlva szinte biztos hogy kontaktlecséim lesznek. (:
2010. okt. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!