Lézeres szemműtét után szabad repülni? Berlinbe szeretnék visszarepülni a műtét után.
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 13:02
2/9 anonim válasza:
Én azt hittem azért sasszem, mert éles lesz a látásom. Nem tudtam, hogy repülni is képes tőle az ember. :O
3/9 anonim válasza:
Kozvetlenul utana tutira nem, na meg kedved se lesz szerintem, azert az elso 24 ora nem kellemes.
Raadasul nem ugy van az, hogy megmutteted, aztan csokolom. Kontrollra is vissza kell menni, az elejen tobbszor is.
4/9 anonim válasza:
Ráadásul időnként adódhatnak kisebb komlikációk.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem biztos, hogy megérné Magyarországon csináltatni. Sokba kerülne az utazás.
2022. dec. 18. 21:44
6/9 anonim válasza:
Az első héten több kontroll is van, utána havonta. Ezeket nem érdemes elsumákolni, mert tényleg akármi lehet. Meg utána még elég sokáig kell használni a szemcseppeket, ha jól emlékszem azok között van vényköteles is, azt is fel kell íratni, ha elfogy. Szóval azért ez nem úgy megy, hogy besétálsz, befekszel a lézer alá, aztán mehetsz, amerre látsz.
8/9 anonim válasza:
Nem, ráadásul hetente-havonta kontrollra kell járni.
9/9 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha megműtteted Berlinben, vagy a közelben, ne utazgass haza, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!