Betokosodott árpa műthető kismamaként?
Figyelt kérdés
Még nem 100% hogy kell műteni, egyelőre csak háziorvos mondta. Kértem időpontot szemészetre.
Az érzéstelenítő injekció miatt kérdezem, úgy tudom az nem adható, anélkül meg nyilván nem vállalom.
Egyébként nagyon apró, belső szemhéjon van, abszolút nem fáj, nem okoz gondot. De ott van...
2022. nov. 28. 13:38
1/8 anonim válasza:
Nekem akkor műtötték, amikor állapotos voltam. És ez nem mostanában történt; azóta nyilván még jobbak lettek az injekciók/feltételek. Nem okozott semmilyen problémát, ne aggódj a baba miatt :)
2/8 A kérdező kommentje:
És milyen érzés volt? Mennyire fájt? Olvastam róla, de eléggé be vagyok tojva.
2022. nov. 28. 14:11
3/8 anonim válasza:
Inkább kellemetlen volt (maga a szúrás), a többi nem fájt.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2022. nov. 28. 15:16
6/8 anonim válasza:
Nem tudod kinyomni otthon? Nekem a felső szemhéj szélén szokott lenni. Kipukkasztom,másnapra semmi baja nincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem a szélén van sajnos. És már kemény teljesen :(
2022. nov. 28. 17:34
8/8 anonim válasza:
Jaj szegény. Az nem jó. Szerencsére nekem mindig picike van és simán kipattintom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!