1/10 anonim válasza:
Sokak hajbavalónak használják.... Aki így teszi, az magáról állít ki bizonyítványt.
Ha nem dioptriás a szemüveg és nem extraérzékeny a szemed, akkor nem csak gáz, hanem illetlen is.
2/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Télen is szokott sütni a nap, olyankor télen is elvakulok, és persze hogy hordok napszemüveget.
3/10 Metionin válasza:
Hát én szarok rá, hogy ciki-e, érzékeny a szemem, műtött is, igen, hordok napszemüveget télen, ha süt a nap. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda.
4/10 anonim válasza:
Dehogy ciki. Ugyanúgy vakíthat a nap valakit mint nyáron, ha van egy kis hó még jobban.
5/10 anonim válasza:
Na, pont az ilyesmikre gondoltam.
Van egy elgondolás, ami trendi és egy egészen másik, ami illedelmes. Ebben az esetben e kettő nem találkozik.
A cikiség kérdése azon múlik, milyen szemüvegen keresztül vizsgáljuk a kérdést. Ha egy trendi fiatal szempontjából, akkor a 2, 4 reális, ha egy magasabban kvalifikált, kulturált megjelenésű konzervatív szemszögből, akkor az 1.
Kedves Kérdező; válaszd ki, melyik körbe tartozónak érzed magad és ez által melyik opció felel meg neked.
6/10 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem hogy pl ma is amikor borús az idő. Mikor felveszem sokkal nyugisabb az egész mikor vezetek de attól tartok bunkónak tartanak esetleg.
2022. dec. 14. 11:24
7/10 anonim válasza:
És kit érdekel? Mármint hogy ki mit gondol. Én nem vagyok megfelelés kényszeres, így magasról szarok rá, hogy vadidegenek mit fognak szólni. A megfelelési kényszerben szenvedőknek mondanám, hogy az emberek az idő 99 %-ban a saját dolgaikkal, gondjaikkal vannak elfoglalva. 10 ből 9 azt sem venné észre, hogy ha strand papucsban lennél. Vagy ha igen, nem érdekelné. De ha meg is bámulna, 5 perc múlva elfelejti. Így elég nagy botorság más emberek véleményéhez alakítani a szokásaidat.
8/10 A kérdező kommentje:
Jól van igazad van én is szarok ezekre mostantól.
2022. dec. 14. 17:40
9/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Én is gyakran hordom, mert szart se látok az alacsonyan álló Nap miatt, de borús időben sem néznék rád furcsán miatta. Honnan is tudhatnám, hogy fényérzékeny vagy-e, vagy frissen műtött?
10/10 anonim válasza:
Engem pont hogy nyáron nem zavar a napsütés, mert rendszerint felülről érkezik. Télen viszont sokszor olyan alacsonyan van a nap, hogy pont szembe világít. Sokkal zavaróbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!