Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha hülyén nézek...

Mit tegyek, ha hülyén nézek ki napszemüvegben?

Figyelt kérdés
Sajnos a soványságom és a fura mozgásstílusom miatt (fiú vagyok) úgy érzem magam napszemüvegben mintha egy bekólázott hiperaktív idétlen óvodás lennék. Alapból kicsi kisfiús fejem, cingár testem van szóval napszemüveg nélkül is furán nézek ki, de ha felveszem, akkor ez még hatványozódik is. Sajnos az arcformám miatt nem jöhet szóba aféle konzervatívabb kerek pilótaszerű napszemüveg. Ráadásul a méretem miatt még férfiasan se nagyon tudok öltözködni, így tényleg úgy nézek ki nyáron napszemüvegben, mintha egy nagyra nőtt óvodás lennék. Mit tudnátok javasolni? Alapból gyenge a szemem, szóval jó lenne mindig viselnem, de olyankor állandóan beszólogatnak még a nyílt utcán is.

2019. ápr. 13. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnak be?

Nenfoglalkozz semmivel. Vedd fel oszt kész.

2019. ápr. 13. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy RENGETEG féle napszemüveg van?
2019. ápr. 13. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzékeny a szemed, kell a napszemüveg. Próbálgasd végig a kínálatot és válassz egy olyat, amit kevésbé érzel cikinek. Nehogy már néhány beszólás miatt kellemetlenül érezd magad!

Ha vékony vagy és keskeny az arcod, akkor érdemes volna szétnézned a női napzemüvegek között is. Az egyszerű sötét keretesek között lehet találni olyat, ami teljesen uniszex, egyáltalán nem nőies.

2019. ápr. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!