Szemvizsgálatra kontaklencsében menjek?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés,de még sosem voltam amióta kontaklencsés vagyok. Éves kontrollra kell menjek és nem tudom,hogy lencsével vagy anélkül menjek.2022. nov. 18. 18:11
1/7 anonim válasza:
Ne menj abba.
És az lenne az ideális ha előtte 24 óriág nem is lenne bent a lencse.
2/7 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit vizsgálnak. Kérdezz rá.
3/7 A kérdező kommentje:
Ilyen ofotértes vizsgálat lesz. Már nem tudok rákérdezni holnap lesz és teljesen elfelejtettem volna,ha nem jön emlékeztető,hogy mennem kell. Gondolom csak látásvizsgálat lesz
2022. nov. 18. 18:31
4/7 anonim válasza:
Volt elötte szemüveged, ha igen úgy hogyan mentél?
5/7 A kérdező kommentje:
Amikor kontaklencsét mentem csináltatni nem vittem a szemüvegem,mert nem mertem emberek előtt hordani. Tehát oda nélküle mentem és csak a dioptriát kérdezték. Mindkét verzióban van logika így laikusként.Lencsében is megtudják nézni,hogy romlott-e a szemem,de lehet lencse nélkül meg a szemem állapotát szeretnék megnézni. Azért leírhatták volna,hogyan kell menni az olyan mindent túlgondoló és parázó embereknek mint én.
2022. nov. 18. 22:01
6/7 A kérdező kommentje:
Most láttam,hogy kontaklencsében kell menni igaz nem az ofotértnél,de hát gondolom az nem számít. Mindegy max beégek már megszoktam nem számít. Köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 18. 22:04
7/7 anonim válasza:
Nem ertem, miert szavaztak le az elsőt, amikor így van, ahogy ő mondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!