Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen esetben torzít a...

Milyen esetben torzít a szemüveg?2 hét használat után sem múlt el ez a rossz érzés, ha lefele nézek minden messzinek tűnik.

Figyelt kérdés

Illetve elkap a rosszullét, amolyan tériszonyhoz hasonlítható érzet amikor lefele nézek, vagy akár egy tányérra stb-re.Nem érzem magam biztonságban tőle. Lehet ezen változtatni? Messzire, feliratot nézni egész jó, de ez a többi nagyon rossz.

Egyfókuszú szemüveg és csak negyedet emeltek mindkét szemen (mínuszos)

2022. okt. 13. 14:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom mi lesz, de vmi a kerettel sem stimmel, pedig direkt az optikusra bíztam magam, meg abban, hogy csak nem árul rosszat. Majd mindenképpen visszamegyek, csak a covidtól szabadulok először.:)

Még arra is tippeltem, hogy a mostani "rosszabb" dioptriás lehet csak a kopások miatt rossz :S Mindenesetre majd megpróbálok vmit kiharcolni, remélem lesz vmi eredménye, mert azért 95 ezer Ft. elég sok :/

2022. okt. 13. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd megmondják, kerethiba lesz szerintem.
2022. okt. 13. 18:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Még nem mentem vissza, de azóta voltam szemorvosnál. A jobb szemem 2x lemérte és nem 3.75, hanem 3.50. Sajnos több krónikus szembetegségem fennáll, a könnyem rossz minőségű ezért nehéz lemérni és mondta ne is korrigáltassam túl. Ettől függetlenül sajnos ennél az új szemüvegkeretnél a keretformát sem tudom megszokni, nagyon kilátok mögüle több irányból, plusz ez a lejtő érzés sem múlt el. Nagyon szomorú vagyok, mert direkt a problémáimra ilyet ajánlott az optikus.
2022. okt. 30. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!