Mért nem tudom megszokni a szemüveget 10 év alatt sem? Vezetésnél mit tegyek ezzel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb. 10 éve van szemüvegem. Jelenleg már a harmadik mert mindig érzem, hogy már valami változott. Sajnos tényleg romlik a szemem, de a szemüveget egyszerűen nem bírom elviselni... Mindig van valami..Vagy nem tetszik a fejemen, vagy épp fáj tőle a fejem. Na meg az a nyomás amit érzek. Ha rajtam van zavar a fülemnél és olyan mintha keretezve lenne a világ... Van esetleg tipp miként tudnám megszokni? Lassan lejár a jogsim és bele lesz írva a szemüveg ezáltal vezetésnél ha akarom ha nem hordanom kell... Hogy lehetne megszokni??2022. szept. 13. 23:08
2/9 anonim válasza:
Hàt erre sürgősen találj ki valamit és addig semmiképpen sem vezess amíg nem találtál rá megoldást.
A kontaktlencse is jó amit az első válaszoló írt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem merek a szemembe belenyúlni úgymond. Nem is tudnám elképzelni.. Félnék, hogy bent marad, nem megy be, megsértem a szemem. Szóval sajnos azt nem merem.
2022. szept. 13. 23:15
4/9 anonim válasza:
Valami nem oké, mert egy jól megválasztott szemüveget észre sem veszed hogy rajtad van.
5/9 anonim válasza:
A keret dőlésszöge és a szárak állása is sokat befolyásol a látáson. Nem mindenkinek jó úgy, ahogy a gyárból jött, pláne, ha a lencse is bekerül.
6/9 anonim válasza:
Lehet ez most buta kérdés lesz, de a szemüvegkeretet optikában vetted és rendesen beállították a fejedre?
7/9 anonim válasza:
Hányas?
Amúgy a dioptriás szemüveggyártók be vannak oltva az ellen, hogy kényelmes, normális szárakat csináljanak. A 10 ezer Ft-os sportszemüvegeknek szilikonos a szára, 8 millió irányba állítható, a papucsok úgyszintén, ezeknek meg vékony merev, bök, állíthatatlan minden. Ergonómia nulla.
8/9 A kérdező kommentje:
Optikában volt minden szemüvegem csináltatva. Be állították. Ha kellett hőlégfúvóval igazították. Recsegett, ropogott a szemüveg. De egyszerűen hiába van jól beállítva, nem tudom megszokni....
2022. szept. 16. 00:11
9/9 anonim válasza:
Egyébként sötét színű keret? vagy markánsabb körbekeretezve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!