Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ún. szodás szifon vastagú...

Ún. szodás szifon vastagú lencséről lehet műtétet csinálni?

Figyelt kérdés
Egy munkatársamnak annyira vastag volt a lencse, hogy saját szavaival élve szódás szifonnak mondta. Azt ecsetelte mindig, hogy nagyobb lencse már nincs is, pedig kellene neki sajnos. Szemüvegben sem ismert meg senkit csak 3 méteren belül, annyira rossz volt a szeme. Most állítólag lézerrel úgy megműtötték, hogy azóta egyáltalán nincs szemüvege. Simán megismer a folyosó végéről is. Tiszta hihetetlen! Hogy hol műtötték, nem árulja el, titok, nem akar segíteni senkinek. Azért kérdezem mert tesómnak -8-as a szeme, de a hiperszuper klinikák erre is azt mondják, hogy nem vállalják. Pedig a csajnak sokkal vastagabb volt a lencse, szerintem -12 volt. Hogy a francba csinálták meg szemüveg nélkülire a szemét? Hihetetlen.
2022. szept. 1. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a műtét óta egy gyengébb kontaktlencse is elég neki, azelőtt meg némileg túlzott a problémáját illetően.
2022. szept. 1. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki takargat valamit ott kammantàs szaga van a dolognak… Nem szimpi a csaj egyáltalàn, valamit rejteget a susnyàsban. Valszeg volt egy àtlagos szemműtéte és most kontaktlencsézik, vagy semmilyen műtét nem volt és csak kontaktlencsére váltott (van lencse -20ig).
2022. szept. 2. 01:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Kontaktlencse. Erre nem is gondoltam, automatikusan elhittem a műtétet.
2022. szept. 2. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy nem volt olyan durva az a dioptria, csak nem vékonyított lencsét használt. Akkor sokkal vadabbnak néz ki.
2022. szept. 2. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Sasszemklinika vagy Budai szemészeti klinika. Én a Budaiban voltam, Tartsay Vilmos utca 14.

Sasszem is Bo van, de azthiszem az Bécsi út. Neten meg tudod nézni.

2022. szept. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!