Azért lehetséges szédülni, ha valaki nem hordja a szemüveget?
Sziasztok!
24 éves vagyok, 18 éves korom óta szemüveges (1,5-ös, másik kettes) Az utóbbi időben lettem rá jobban figyelmes, mert majdnem mindig előfordul velem az utcán. Egy darabig okés, de ha hirtelen elnézek távolra, vagy elfordítom a fejem, beszédülök pár másodpercre. Nem forgó jelleű, inkább bizonytalanság érzés, mintha kicsúszna a talaj.
Vérnyomásom akárhányszor mértem, jó volt, ilyen 110/70 valamennyi szokott lenni. Régebben volt ilyen pánikszerű érzésem utcán és nem tudom, hogy attól lehet-e, vagy szemüveg hiányától is lehetséges, valakinek volt-e ilyesmi?
Köszi a válaszokat!
8-as vagyok.
Nekem +8,5-ös van. De ezt a szédülést még sosem tapasztalom, ha leveszem.
Mondjuk az igaz, hogy én mindig hordom, nem sokat szoktam úgy lenni nélküle.
19F
Jaa hát én nagyon nem hordom sajnos :D
plusz én cilinderes vagyok egyik szemre.
Nekem erősebb mínuszos van (-12,5), és én bizonyos esetekben tapasztalok szédülést.
Pl. ha gyaloglás közben veszem le megtörölni, akkor nagyon megszédülök.
Vagy ha állok, és leveszem, de hirtelen nézek fel, akkor is.
Ja és mindig hordom amúgy :D
Jaaj basszus hát most nézem bocsi, én is mínuszos vagyok, hiszen távolra látok rosszul :D benéztem amit írtál.
Szóval igen, mínuszosokkal fordul elő jobban a szédelgés szerintem is.
8-as vagyok még.
Na igen, közben írta már más is, hogy az a mínuszosnál van inkább.
:)
Ha nagyon akarom, akkor én is elő tudok azért ilyet idézni.
Suliban hülyéskedtem olyannal, hogy előre-hátra tologattam a szemcsit, hogy nagyítózzanak a szemeim, ezen mindig akkorát nevettek.
:)
Viszont egy idő után már tudtam tőle szédülni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!