Meg lehet szokni a pluszos szemüveget? +0,5?
Kaptam egy +0,5-ös szemüveget. Állandóan fájt a fejem. Monitor előtt dolgozom egész nap, és egy idő után már össze folytak a dolgok a monitoron. Erősen kellett koncentrálnom, hogy fókuszálni tudjak. Nem mellesleg könyvmoly vagyok, rengeteget olvasok.
Ma kaptam meg a szemüveget. Viszont még nagyon furcsa. A doktornő azt mondta, hogy olvasáshoz, és monitorhoz használjam.
Meg lehet ezt szokni? Távolra homályos. Közelre pedig éles a kép, de olyan szédülős érzés :D :D
Nekem nem sikerült ugyanilyen helyzetben megszokni, és végül az lett a megoldás, hogy sima, dioptria nélküli, kékfény-szűrős szemüveg kellett a monitorozáshoz. Azóta a monitort csak ebben nézem, és nem fáj a fejem, nincs semmi gond.
Nem lehet, hogy igazából neked sem kellene a feles, csak a monitor okozza a gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!