CHRISS2 kérdése:
Mindig hordanom kell a szemüveket ? , a jobb szemem -3,0 a bal pedig teljesen jó , mióta meg kaptam mindig rajtam volt , de azt érzem hogy fáj , és meg van erőltetve , Vagy csak elég vezetéskor használni , vagy gépnél ?
Figyelt kérdés
szemüvegnélkül a jobb-szememre nem látok se közelre ,se messzire . Gondolkodom a lézeres kezelésen2022. aug. 2. 16:24
1/3 anonim válasza:
Ez távolra való, ha mindkét irányban problémád van multifokális lencsére van szükséged.
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom az mit jelent , eddig még csak optikusnál voltam nem orvosnál , de amiket eddig írt a szemüveg boltban a srác egy sem tökéletes, .akkor míg nem megyek dokihoz ,ezt csak akkor vegyem fel ha messzíre akarok látni ?
2022. aug. 2. 16:44
3/3 anonim válasza:
Változó ki hogy hordja, én pl felveszem a gép előtt is, ha már van rajta ilyen szirszar védőcumó, utcán meg csak jó, meg ugye van benne cilinder és a migrénes cumóim azóta kb megszűntek, szóval kvázi egész nap hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!