30 éves koromra alakult ki,hogy ha balra nézek a jobb szememem kancsalít.Mi a megoldás erre?
Elmentem a Vision Expresszhez nem informáltak megfelelően... :(
Megállapították hogy a bal szemem 0.5. ös azt sem tudom távoli vagy közeli,és hogy a jobb szemem 0.5 ös de CILINDERES.
Említették hogy a cilinderes lencsét nem lehet csak úgy fel-le venni mert a szemnek hozzá kell szoknia. Tehát folyamatosan hordani kell.
Mondtam hogy nem igazán készültem fel lelkileg,hogy folyamatosan szemüvegben legyek,nekem elég este ha tompítja a fényeket mikor vezetek mert csak a fény zavar
Erre idegesen azt mondta a hölgy "jó akkor nem lesz cilinder" majd elkészítették a szemüvegemet.
Tehát a fő panaszom ami eddig nem volt,hogy ha balra nézek a jobb szemem kancsalít nem oldódott meg,és azt sem tudom hová forduljak :(
Már teljesen kikészültem lelkileg. Folyamatosan figyelem,hogy ne nézzek senkire balra csak szemből vagy jobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!