Lanostil szemcseppet hasznalt valaki? Hol lehet negvasarolni?
Figyelt kérdés
Szurkehalyog ellen ajanljak. Itthon csak muteti megoldas van.2022. jún. 1. 12:20
1/6 anonim válasza:
Nem Lanoszterolra gondolsz? Szerintem még sehol, 2015-ben olvastam róla, akkor azt írták remélik 5 éven belül elérhetővé válik, de úgy látszik még nem jött össze.
2/6 A kérdező kommentje:
De igen. Ha hasznal elkerulheto a mutet.
2022. jún. 1. 14:33
3/6 anonim válasza:
Igen, azt olvastam, hogy ebben reménykednek az orvosok, de szerintem még mindig vagy kísérleti stádiumban van, vagy még nem engedélyezték, mert hivatalos oldalon nincs róla szó, hogy kapható lenne.
4/6 A kérdező kommentje:
Van valami orosz csoda is van. Fedorov doktor ha jol tudom. Persze van hozza misztifikus tortenet, de allitolag mukodik. Egy probat meger, ha meg tudom szerezni/ most bedugultak az orosz kapcsolataim/. Majrezok a mutettol.
2022. jún. 1. 15:50
5/6 anonim válasza:
A szem nem játék, én nem mernék kísérletezni ilyen dolgokkal.
6/6 A kérdező kommentje:
En se akarok. Csak nagyon szeretnem a mutetet elkerulni.
2022. jún. 2. 12:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!