Esetleg látáskor másnál is előjön?
Gyerekkorom óta (kb 10 éves) kellene szemüveg. Nem hordom. Megszoktam, hogy nem hordom és nem is romlott a szemem. Eddig. (-1,5 volt 2 éve is). Home officeban voltam több hónapot, laptopról dolgozom és azt vettem észre, hogy sokat romlott a szemem. (napi kb 10 óra gépezés) Fáj ha megnyomom, nap végére már érzem, hogy nagyon fáradtak.
A kérdés az, hogy azt vettem észre, hogyha lefele nézek, nagyon lefele ami már a szemnek kicsit erőltett és nem igazán a normál látótérben van homályosan látok ha két szemmel nézek és kettőt látok belőle. Ez a szemfáradtság miatt van? Csak akkor ha lefele nézek és csak akkor ha olyan szögbe amit már viszonylag kellemetlen nézni (néha felfele nézéskor is jön ha nagyon olyan szögbe nézek ami már a szemnek nem kellemes).
Vagy alapvetően mindenkinek torzulhat ebben a szögben a látása? Köszönöm a választ aki a kérdésre ír és nem azzal jön, hogy menjek dokihoz, mert kell a szemüveg. Igen, megyek! KOntaklencse lesz.
Ez azért van mert fizikailag erőlteted a szemed és a szemmozgató izmokat :D
Addig tudsz le/fel nézni és kész, utána már fáj/feszül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!