Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van összefüggés az emésztés...

Van összefüggés az emésztés és a látás között?

Figyelt kérdés

Már romlik a szemem és van hogy rosszabbul látok, de van, hogy jobban. Megfigyeltem ha elmegyek "nagy" wc-re, akkor utána mindig jobban látok.

Más is tapasztalt ilyet?

2022. ápr. 6. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

A tradicionális kínai gyógyászatban a máj energiája táplálja a szemet, hogy működjön a látás. Egyes esetekben a májat kell erősíteni, ha a látás romlása történik.

Ez nagyon érdekes nálad.....lehet érdemes lenne egy pár napos méregtelenítő kúrát tartanod, hogy megtisztítsd magad, és a májat tápláló ételeket fogyasztani.

2022. ápr. 11. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a válasz vagy troll vagy csak simán hülye. Nem utasítom el a keleti orvoslást de azért ez nem így müködik.
2022. ápr. 11. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:
2# szerintem pont te vagy a troll :)
2022. ápr. 11. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor írd már le nekem mi az alapja annak hogy a kettő összefüggésben van plusz mit értesz méregtelenítés alatt, és kérlek ne azzal gyere hogy ezt már több ezer éve használják mert akkor kiégek.
2022. ápr. 11. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, a tradicionális kínai gyógyászat alapelveit, tanításait mindig ilyen fórumokon adják át, pár mondatban.....nyilván 🙄

....és mintha még azt is tudni vélted volna, hogy "ez nem így működik" .....szóval neked már én nem tudok okosat mondani.....pláne hogy rögtön lehülyézed és trollozod azt, aki olyasmit ír ami kívül esik a tudásodon.

A kérdezőnek viszont helyes volt a felvetése, -legalábbis hogy bedobta ezt a lehetőséget- én pedig egy valós, igaz választ adtam rá.

2022. ápr. 11. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!