Kontaktlencse.?
Nekem nem vált be. De nekem durván rossz a szemem és vastag, kemény lencse kellett.
Ha nem annyira rossz a szemed, akkor nagyon jó és kényelmes lencsék vannak már. De mivel mindenki más és más, ki kell próbálni.
Én nagyon élvezem, hogy van. Ettől függetlenül én hordok szemüveget este, vagy ha éppen nem megyek sehová, mert úgy jobb azért a szemnek, de sokkal kényelmesebb, hogy nincs szemüveg az orromon, ami párásodik, vizes lesz vagy nem süt a szemembe a nap (napszemüveg).
Én havi lencsét használok, olyan 22ezer fél évre, ha netről rendelek kb mindent, ha akciókat is kifogok, akkor mégjobb :)
Az elején kell egy kis idő, míg megszokja az ember, de aztán már szinte fel sem tűnik, hogy van valami a szemeden.
Nekem még azt mondták az elején, hogy a távolra nem látók imádni szokták, mert elvileg jobban látunk velük, mint szemüvegben, míg a pluszosokkal fordítva van. Ezt is érdemes lehet figyelembe venni, de azért kipróbálni szerintem mindenképp érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!