Mi lehet a baj a lencsével ha nem látok vele élesen?
Figyelt kérdés
Eddig +3as bal szememre asztigmiás AquaWear kontaktlencsét hordtam de abban bandzsítottam, ezért váltottam +3as asztigmia nélküli BioInfinityre, de ebben nem látok elég élesen.
A márkacsere lehet a baj?
2022. márc. 2. 10:29
1/7 anonim válasza:
Amennyire én nem vagyok szemész, határozottan az van. Ha bevállalod, én megköszörülöm neked.
2/7 anonim válasza:
Csak halkan kerdezem, az nem jutott eszedbe, hogy nem a márka a probléma, hanem az, hogy a cilinder hianyzik?
3/7 anonim válasza:
Ezt a kontaktlencse dolgot csak úgy elkezdted, mert plusszhármas, vagy valami célzott orvosi vizsgálat is megelőzte azért?
4/7 anonim válasza:
Hogy képes valaki random venni magának lencsét?? Ezt orvosnak kellene kiírni, nem magadnak találomra venni! Az enyémet pl. hiába gépezik le 20 féle programmal ezekben a szemüveg lebujokban a 8 általánost végzett csinos de buta eladók, 2 dioptriával másabb lencsét ad ki a gép, mint amivel valóban látok, teljesen más fokú és vastagságú cilinderrel!
5/7 anonim válasza:
Azonnal szemész, és még véletlenül se hord hosszabtávon azt a lencsét amivel nem látsz jól mert valószínű nem megfelelő. Aki asztigmiás egy kicsit bandzsít. De ha Neked fontosabb,hogy ez ne így legyen, és az sem számít,hogy en mlátsz jól, sőt, tönkrevágod a szemed, hááát...
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam szemésznél és vizsgáltak is és ezt írták fel
2022. márc. 3. 13:02
7/7 anonim válasza:
Mármint melyiket írta fel a szemész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!