Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerül manapság egy...

Mennyibe kerül manapság egy szemüveg? Cilinderes lencsével

Figyelt kérdés

Keretből valami átlagos lenne, tehát nem a legótvarabb, de nem is extra divatos. Meg valami por taszító réteg lenne a lencséken, semmi fényszűrő.

Budapesti vagyok.

2021. aug. 21. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nekem 60 ezer volt.

Kontaktlencse olcsóbb.

2021. aug. 21. 09:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És milyen helyen csináltattad? Főváros / nagyváros / kisváros? Magán optikában, vagy ilyen Vision express szerű boltban?
2021. aug. 21. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ofotért, Paks
2021. aug. 21. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. aug. 21. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy milyen vékonyítás kell, ha kell. Nekem -6 az egyik szemem, úgyhogy a legvékonyabb lencse kell, ami drágább. Zeissnél lehet minőséget is választani, azt hiszem 5 féléből, és a legjobb alattit választottam. Nekem így volt kb 120 ezer körül egy olcsónak mondható 20 ezres kerettel.

De szerintem 80 körül megállt volna ha mindenből a legolcsóbbat veszem, és nem vékonyítják le ennyire. (Csak akkor szódásszifon lenne)

2021. szept. 8. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Jóságos isten :( köszi!
2021. szept. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!