Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Milyen lesz szemüveget viselni?

Milyen lesz szemüveget viselni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Csak szemüvegesek véleményere vagyok kíváncsi.

Szemüvegem lesz. Majd jovoheten megyek,monitor szemüvegem van de nem használtam sokáig,meg egy barátom szemüvegét is felprobáltam hogy milyen lesz majd.

Engem borzasztóan idegesít,hogy úgymond látom a szemüveg külsejét,mintha egy holt tér lenne,meg úgy az egész nagyon idegesít engem. A kontakt lencse az most lényegtelen, egyenlőre a szemüvegre vagyok kíváncsi. Idővel megszokom úgy hogy fel se tűnik? Miben hátráltat titeket a szemüveg? Meg minden ilyesmi érdekel,hogy milyen lesz.

Köszönöm szépen!

2022. jan. 7. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Igen, szemüvegben lesz holttér,de x idő után megszokod, hogy ott van, fel se tűnik :D

Max ha vezetsz, ott szoknod kell,hogy "dupla" holttered van, de mint írtam, fel se fog tünni.

Eleinte szédülhetsz, fájhat a fejed/szemed, mert szokatlan. Ez maximum egy hét, de lehet csak pár óra is.

Hátráltatás max, hogy nekem lecsúszik az orromról, meg kellene hűzatnom a szemüveg fülét, mert laza, de nem vészes. Aztán a párásodás-főleg télen. Azzal tellik el 3 perc, mikor ilyen hidegben bemegyek valahova, hogy várom a pára eltűnését.

De én megszerettem. Ált suli 5. osztályától vagyok szemüveges, eleinte csak órára hordtam, meg itthon.

Most inkább hordom, mert nem látok jól nélküle és na, azért elég fontos ez a látás dolog.

2022. jan. 7. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Én évekig hordtam és nem szerettem. A körvonalát látod mindig, csak van, hogy nem figyelsz rá. Lecsúszkál, kényelmetlen, ha tv-zés közben fekszek, beverem ebbe-abba. 10 éve kontaktlencsét hordok és nagyon szeretem. Szemüveg gyanánt már csak monitorszűröset szoktam hordani, de azt sem mindig.
2022. jan. 7. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

1-2 hétig azt hittem hogy megbolondulok tőle, már úgy voltam hogy kihajítom és inkább vakoskodok, annyira zavart hogy látom a keretet.

Aztán megszoktam, már évek óta hordom és fel se tűnik a keret, nem zavar kicsit se. Azt meg szeretem, hogy jól látok. :D

Semmiben nem hátráltat, télen nem szoktam odakint hordani mert akkor bosszantó a párásodás, ennyi.

2022. jan. 7. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Én úgymond kezdő szemüveges vagyok. Előtte is volt, de ritkán hordtam. A mostani már tényleg állandó viseletre van. Igaz, még szoknom az új dioptriákat. Első nap fájt a fejem, de kb 1 óra múltán elmúlt, viszont nagyon jól látok vele, és ez a lényeg. Ahhoz képest, hogy "kezdő" vagyok nem nagyon zavar a keret. Olyan keretet sikerült találnom, ami tökéletesen passzol a fejemre. Minden téren tökéletes. Nem csúszkál, tökéletesen ül a papucs az orromon, a szára is pont jó. Igaz, a párával nekem is meggyűlt a bajom, de akkor leveszem inkább.
2022. jan. 7. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Nekem gyerekkorom óta van, és elég erőset hordok, de nekem természetes, hogy van. Semmi különös. Néha lekapom megtörölni, de abból sem szoktam nagy ügyet csinálni, pólómban gyorsan megtörlöm, aztán megy vissza.
2022. jan. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!