Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bal szememre szinte egy...

Bal szememre szinte egy teljes nap nem láttam, mi oka lehet?

Figyelt kérdés

Szemüveges vagyok de nem is rég voltam újat cisnaltatni egy kicsivel kellett erősebb de ennyi.

Egyik nap feleltem és a bal szememre kB semmit nem láttam olyan homályos volt minden csak 20 cmre láttam tisztán.

Milyen orvoshoz kellene fordulni?

Szemmel lehet probléma vagy fej?

pár éve voltam szemeszeten kórházban is migrén aura miatt, de ott minden jó volt.

2021. dec. 21. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Hogy milyen orvoshoz kellene fordulni?? Szemészhez!
2021. dec. 21. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem biztos hogy szemészeti gond, de szemészetre, és neurológiára sanszos.
2021. dec. 21. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szemészorvoshoz menj.
2021. dec. 21. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Leirtam már hogy voltam szemeszeten.. , azon kívül keresnek orvost de mindegy elindulok szemészetre aztán kiderul hova megyek tovább

Neurológiai, MRI, stbre gondoltam még hogy jo lehet de biztos nem vagyok benne.

Házi orvosom sajnos egy receptet nem tud megirno mert nem ért a gépekhez szóval kicsit bajban is vagyok ezzel is. (telefonon is akkor érhető el ha van kedve)

2021. dec. 24. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Többször is elő fordul?

Lehet elfáradt a szemed,lehet nem bírja. De azért remélem jobban leszel. Jóbulást. ^_^

2021. dec. 25. 00:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szemészorvos tud beutalót adni neurológiára meg ahova jónak látja, szóval tovább tud küldeni, tehát fordulhatsz hozzá.
2021. dec. 25. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!