Kezdő kontaklencsés vagyok.Bemérettem a szemem és a bal szememre -6.25 a jobbra pedig -6.5 ös lecséket kaptam. Nos ha internetről szeretnék rendelni akkor -6 vagy -6.5öset tudok választani legalább is az oldalakon ezt láttam?
Figyelt kérdés
Tehát a kérdés,hogy erősebb vagy gyengébb lencsét válasszak-e a jobb oldalra?2020. okt. 23. 13:30
1/7 anonim válasza:
Ha a próbalencséd -6,25-ös, akkor neked is olyat kellene rendelned. Ha az optikus tudott adni -6,25-öst, akkor a neten is fogsz találni abból a fajtából.
Viszont ha mindenképpen a -6 és a -6,5 közül kell választani, akkor -6.
2/7 anonim válasza:
nem jó lencsét akarsz rendelni, ha az optikában kaptál 6,25-t, akor van belöle, ne rendelj másik márkát!
3/7 anonim válasza:
Milyen fajta lencséről van szó?
Normál, jó minőségű lencse esetén kizárt, hogy 6.25-ös nincs belőle.
4/7 anonim válasza:
Jó lenne, ha válaszolnál. Ha ez szemüvegdioptria, akkor kontaktlencsében nem lesz jó. 4 felett már át kell számítani az értékeket, mert közbeszól a fizika.
5/7 A kérdező kommentje:
A szemüveg 6.5ös mindkét szememen
2020. nov. 5. 06:46
6/7 anonim válasza:
Oké, de kontaktlencse vizsgálat volt? Lencsét írsz, az lehet kontaktlencse vagy szemüveg lencse is...
Milyen fajta kontaktlencsét kaptál? Volt már egyáltalán lencséd? Vagy csak most netről vennél?
Nem világos.
7/7 anonim válasza:
Akkor az kontaktlencsében erős lesz. Mindenképpen azt javaslom, hogy optikában próbálj kontaktlencsét, kapsz egy adagot, majd a többit az alapján már lehet olcsón a netről is. Amúgy is ellenőrizni kell réslámpa alatt, hogy megfelelő-e a kontaktlencse görbülete. Egyes optikák átmárkázott termékeket árulnak, de a leírás alapján beazonosítható, hogy melyik az eredeti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!