Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Pár napja furán látok, fáj a...

Pár napja furán látok, fáj a szemem, szédülök. Kérjek beutalót szemészetre?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 20:35
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! 27 éves vagyok,és pár hónapja már fájt+volt egy kis koccanásunk,ahol jól megbicsaklotta fejem,és ezek után mentem el dokihoz...sajnos ma már nem csak az idősebbek lehetnek betegek,bár én is úgy tudtam,hogy ez a kopás csak később kezdődik...hát...ez van:) remélem Te i jobban leszel,én már jól vagyok...nekem is sokat fájt a fejem,a tarkómnál meg főleg,elküldtek MR-re,mert semmilyen gyógyszer nem hatott,kaptam fájdalom csillapítót a fejemre,masszázst a nyakamra...odafigyelek a tartásomra,a párnámra,mindenre! Jobbulást kívánok neked:)
2011. márc. 25. 15:21
 22/22 egycsaj0000 válasza:
Ha tul sokat olvasol,tevezel vagy szamitogepezel attol is elojohetnek ezek a tunetek.Nekem is szokott ilyen lenni.
2012. szept. 21. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!