Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Pár napja furán látok, fáj a...

Pár napja furán látok, fáj a szemem, szédülök. Kérjek beutalót szemészetre?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 20:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

most nem tudom,hogy szedjem,vagy ne,egyáltalán kiváltsam vagy ne? és én is furcsának találtam,hogy csak egyszer mért vérnyomást,ráadásul akkor estem be az ajtón,siettem,ideges voltam...szóval nem mindig olyan magas,ezt mondtam is neki,csak néha érzem,hogy erősebben ver a szívem....

szóval adjatok tanácsot légyszi!

2010. szept. 9. 18:28
 12/22 anonim válasza:
Valószínűleg valamilyen szív-ritmuszavarod van, s ebből adódó esetleges vérnyomás ingadozás. Ennek lehet következménye a fejfájás és a zavart látás is. Tedd amit mondott a doki, és igyál több folyadékot, /alkohol tilos!/ és keress egy kardiológust. Nem ártana egy EKG-n megnézni, hogy milyen eredetű a ritmuszavarod, de gondolom ha 2 hét alatt nem rendeződik, akkor úgyis ez következik.
2010. szept. 10. 22:47
 13/22 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki dr. Lenkei Gábor termékeit.. csodákra képesek.
2010. szept. 11. 07:40
 14/22 anonim válasza:
Hat attol fugg hany eves vagy.Mert ha tini vagy akkor eleg valoszinu a fiatalkori szemgyengeseg.De az a leg tisztabb ha elmesz egy vizsgalatra az semmibe sem kerul.Viszont ha nem vagy tini akkor sok oka lehet a fajdalomnak.Tulzott smink hasznalata,szaraz szem,izomgyengeseg vagy hasonlok,vagy egyszeruen csak szemuveg kell.
2010. szept. 13. 14:35
 15/22 A kérdező kommentje:

fejfájással,szédüléssel,nyaki gerinc fájdalommal mentem orvoshoz,most ott tartok,hogy egy helyre adott beutalót,azt is úgy kellett kikönyörögnöm,meg elküldött pszichiológiai rendelésre,merthogy nála mindig magasabb a vérnyomásom,moni otthon,ezért úgy gondolja pánikbeteg vagyok:)

jó,mi?

és már 2 hete szédülök,de esze ágában sincs inkább kivizsgálást kérni.....

2010. szept. 14. 09:08
 16/22 anonim ***** válasza:
én a helyedben sürgősen háziorvost váltanék...
2010. szept. 15. 20:49
 17/22 A kérdező kommentje:
igen,az lesz:) köszi szépen
2010. szept. 16. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:

A Lenkei vitaminok szintetikusak, én jobban javaslok természetes vitaminokat. De persze mindent az alapoknál kell kezdeni, biztos javulni fog hogyha iszol/eszel rendesen. Tényleg, nem ülsz sokat TV/gép előtt? Nem biztos, hogy emiatt van, de próbálok én is gondolkozni rajta mi lehet a baj:))

(Én eleve nem vagyok egy nagy doki párti. Szerintem saját magadnak több dolgot el tudsz intézni ha körülnézel neten természetes dolgokat használva mintha mindenféle gyógyszert beveszel. Az orvos érdeke hogy eladja a gyógyszereket. Ez egyszerűbb, mint valódi okot találni és nem a tünetet kezelni.)

2010. szept. 17. 17:31
 19/22 A kérdező kommentje:
ortopédián nagyon jó fej doki volt,rögtön csináltak 2irányú nyaki röntgent,nyakcsigolya meszesedésem,kopásom van-bár kezdeti és enyhe-de már most panaszokat okozott...de gyógymasszázsra küldtek...aztán kiderül...a doki a fejem miatt pedig elküldött neurológiára!
2010. szept. 25. 17:05
 20/22 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ha megkérdezhetem hány éves vagy, mert nekem is ezek a tüneteim vannak, de még nekem a tarkómnál is fáj, meg szokott a kisagyamnál is néha fájni!

Azért kérdem hogy hány éves vagy mert én úgy tudom hogy ez a meszesedés csak idősebb korban jelentkezik vagy nem?

Én 23 éves vagyok lehetséges hogy nekem is ez a bajom van?

2011. márc. 25. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!