Meg javulhat a hugom szeme?
Figyelt kérdés
13 éves, -2 dioptriás a szemüvege, mivel nem lát jól messzire, anyám szerint, ha rendesen hordaná a szemüveget meg javulna a szeme, mivel még fejlődés korba van,illetve anyám szerint, regenerálodhat a szeme, a szemuveghez. Visszont az orvos szerint már nem fog meg javulni, (A családba senki nem szemüveges, a hugom is csak azért mert közelről nézte a tvt a telefont majdnem mindent)2021. dec. 6. 21:14
1/10 anonim válasza:
Minuszos szem nem szokott javulni, az hogy meg nem hordja a szemüveget és azért romlik jobban, nem igaz. Ahogy az sem, hogy közelről nézte a tvt. Én világ életemben közelről néztem mindent és napi 9-10 órát ülök gép előtt és -0,5ös a szemem. Genetika kérdése
2/10 A kérdező kommentje:
Pedig a családba tenyleg senki nem szemüveges, visszont az is kérdés, kinek mennyire bírja a szeme..
2021. dec. 6. 22:08
3/10 A kérdező kommentje:
Meghát ő még kislány ahhoz képest szerintem
2021. dec. 6. 22:09
4/10 anonim válasza:
Javulni nem fog, max romlani. Ugy van, nem kell az orvosra hallgatni, miert is kene...:D
Attol meg, hogy konkretan a kozeli csaladtagok nem szemuvegesek, orokolhette valakitol, nagyszulo,dedszulo, stb. Biztos, hogy nem a tv-tol szedte ossze azt a -2 dioptriat 13 eves korara.
5/10 anonim válasza:
Nem fog javulni. Nekem is 13 évesen -2 volt, később ez csak romlott. Gyerekkorom nagy részét számítógép előtt töltöttem, erre fogtuk a szemem romlását, aztán ez vagy igaz volt, vagy nem.
6/10 A kérdező kommentje:
De amúgy itt németbe, minden második gyerek szemüveges, tényleg a 80% szemüveges, kész csoda ha valaki nem szemüveges.
2021. dec. 9. 09:18
8/10 A kérdező kommentje:
Itt több gyereknek van szemüvegje, mint felnőttnek, a sok telefon,tag, el rontja a szemüket
2021. dec. 9. 12:33
9/10 A kérdező kommentje:
4. Elsőnek 1.25 1.75 volt a szeme, de nem hordta most meg -2
2021. dec. 9. 12:34
10/10 anonim válasza:
Egyik gyerekem se néz tv-t, nem kütyüznek (kicsik), mi nem vagyunk szemüvegesek, a gyerekek mégis azok lettek.
A 2 évesnek +5-ös, a 6 évesnek -1-es.
Ezt magyarázd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!