Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemüveges vagyok, hogyan...

Szemüveges vagyok, hogyan megy a kontaktlencse folyamat?

Figyelt kérdés

12 éve szemüveges vagyok, eddig csak szemüvegem volt, viszont szeretnék váltani most már kontaktlencsére. Éppen esedékes lenne egy új szemüveg készítése is, így arra gondoltam, hogy elmegyek egy optikába, elvégeztetem a látásvizsgálatot és mikor kérdeznék, hogy milyen szemüveget szeretnék, akkor feldobom a kontaktlencsét. De hogyan is működik ez pontosan? Kell mindenképp ilyenkor új szemüveg is a lencse mellé, nem? Illetve ilyenkor kapok először ingyenes lencséket? Mennyibe kerülne kb.-ra az éves lencsekiadás? Online is lehet lencsét venni vagy egyből kérjek az üzletben éves előfizetést?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. dec. 4. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szerintetek egyébként, ha a jogosítványomon szemüvegben vagyok, akkor kell új? Vagy ilyenkor mi történik?
2021. dec. 5. 09:57
 12/12 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg új jogsi kell, de nem a kép miatt, hanem mert a jogsiban fel kell tüntetni, hogy szemüveggel ÉS kontaktlencsével is vezethetsz.
2021. dec. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!